Panowie, miło że odgrzebanie starego tematu zwróciło waszą uwagę ale przypominam - mówimy wyłącznie o obserwacjach naziemnych.
Twoja najdalsza obserwacja Ankieta :)
Napisano 02 lipiec 2011 - 12:40
Moja Czeladź - Moje miejscewww.czeladz.org.pl
Czeladź w obiektywie - wydarzenia, ciekawe miejsca, inwestycje i dalekie obserwacje
http://picasaweb.goo...l/Virgo.Czeladz
Czeladź w obiektywie - wydarzenia, ciekawe miejsca, inwestycje i dalekie obserwacje
http://picasaweb.goo...l/Virgo.Czeladz
Lubisz ten post
0
0
Guest_ew_*
Napisano 03 lipiec 2011 - 19:27
Właśnie. Niektórzy "widzieli" ponoć Księżyc, Słońce, M 31 w Andromedzie... Zejdźmy jednak na ziemię, jak słusznie zauważyło kilku kolegów przede mną. Wiele w swoim życiu widziałam: Tatry ze Śnieżki, Szumawę z Tatr, Śnieżkę z Szumawy... Ale moja najdalsza obserwacja to obserwacja wgłąb duszy.
Nie podam kilometrów, bo moja dusza jest niezgłębiona i niezmierzona.
Nie podam kilometrów, bo moja dusza jest niezgłębiona i niezmierzona.
Lubisz ten post
0
0
Napisano 13 wrzesień 2011 - 22:56
rafal78, o 13 wrzesień 2011 - 22:49 , powiedział:
13 września 2011 r. - Tatry z Gajowej Góry (Gajowice koło Toszka) - 180-190km
(A wszystko to dzięki Patb, który rzucił hasło "Tatry z Toszka", a ja tu mam 12km i żal byłoby to przespać 
Ja również pobiłem swój rekord w tym dniu
Lubisz ten post
0
0
Napisano 17 grudzień 2011 - 11:37
Stoj z pod Jaworzyny Krynickiej 188 km , gdzies na przecieciu zielonego szlaku z nartostradą

wyżej jakieś 300m od szczytu było lepiej i chyba nawet Pikuj sie wyłonił

ale na górze juz pokazało sie mleko i takich widoków nie było , moze jutro uda sie poprawić jakość fotek bo te 8 stycznia skończa 6 latek

wyżej jakieś 300m od szczytu było lepiej i chyba nawet Pikuj sie wyłonił

ale na górze juz pokazało sie mleko i takich widoków nie było , moze jutro uda sie poprawić jakość fotek bo te 8 stycznia skończa 6 latek
Użytkownik gezeb edytował ten post 17 grudzień 2011 - 11:41
Lubisz ten post
+2
+2
Zaloguj się

Do góry