Hej, mam do sprzedania mój zestaw travelerkowy. Jest to kupiony w październiku 2009 popularny ostatnio krótki achromat 80/400 SW. Służył mi głównie do lukania w czasie dnia (krajobraz, Słońce), kilka razy wystawiłem go także w nocy. Ze względu na niewielką częstotliwość użytkowania oraz fakt, że staram się dbać o sprzęt optyczny- stan oceniam na bdb, właściwie sklepowy…
Najchętniej sprzedałbym całość, czyli: montaż AZ3, tuba + 2 okularki Kitowe + kątówka 45 + szukacz.
Moja cena za taki zestaw to 490zł, mogę rozważyć rozbicie zestawu.
Mam takżę kątówkę SW 90 stopni (na zdjęciu), jestem jej drugim właścicielem, odsprzedam za 55zł.
Najchętniej przekazałbym sprzęt osobiście, mogę podwieźć kilkadziesiąt km, ale w grę wchodzi oczywiście wysyłka.
Teleskopik w roli trawelerka sprawdził się idealnie (mieści się bez problemu do plecaka), ale sprzedaję ze względu na brak czasu na obserwacje, co w perspektywie najbliższych miesięcy się nie zmieni. Po prostu jak już wyjeżdżam, to wolę zabrać większy sprzęt, a szkoda, żeby ten refraktorek stał i zbierał kurz.
Strona 1 z 1
Refraktorek 80/400 na AZ3
Napisano 20 sierpień 2010 - 01:15
daniel24, o 19 sierpień 2010 - 12:29 , powiedział:
Nowa cena za całość: 460zł.
Oczywiście jestem otwarty na Wasze propozycje. Jak wyżej napisałem, mogę sprzedać oddzielnie poszczególne elementy zestawu.
Oczywiście jestem otwarty na Wasze propozycje. Jak wyżej napisałem, mogę sprzedać oddzielnie poszczególne elementy zestawu.
Kupiłbym samą tubę, ew. z szukaczem. Mieszkam w Józefowie k/Otwocka, mógłbym odebrać w W-wie, bo wątpię, czy chciłoby Ci się jechać tak daleko..
Pozdrawiam
Daniel
Lubisz ten post
0
0
Napisano 20 sierpień 2010 - 11:15
Tuba dla Daniela, uzgodnimy resztę na PW.
Zatem pozostaje w sprzedaży:
montaż AZ3- 240zł
Kątówka 90° lustro- 50zł
Kątówka pryzmatyczna 45°, w ogóle nie używana- 70zł
Okularki KITowe, kellnery 25 i 10mm- razem 25zł
pozdrawiam
Zatem pozostaje w sprzedaży:
montaż AZ3- 240zł
Kątówka 90° lustro- 50zł
Kątówka pryzmatyczna 45°, w ogóle nie używana- 70zł
Okularki KITowe, kellnery 25 i 10mm- razem 25zł
pozdrawiam
Użytkownik daniel24 edytował ten post 20 sierpień 2010 - 11:16
Synta 6" + zestaw okularków | DO Entry 10x50
Lubisz ten post
0
0
Napisano 25 sierpień 2010 - 13:44
Witam,
nadal w sprzedaży kątówki 45° i 90° oraz AZ3.
i załączam dwa zdjęcia samego montażu.
pozdrawiam
edit: okularki jednak też zostają...
nadal w sprzedaży kątówki 45° i 90° oraz AZ3.
i załączam dwa zdjęcia samego montażu.
pozdrawiam
edit: okularki jednak też zostają...
Użytkownik daniel24 edytował ten post 25 sierpień 2010 - 19:11
Synta 6" + zestaw okularków | DO Entry 10x50
Lubisz ten post
0
0
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1
Zaloguj się

Do góry