Astronomia i Astrofotografia - Astropolis.pl: PODZIĘKOWANIA - Astronomia i Astrofotografia - Astropolis.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

PODZIĘKOWANIA

Użytkownik jest niedostępny   Przemek Zientala 

• Nowy użytkownik
  • Pip
  • Grupa: Astroamator
Witam wszystkich,
dzisiaj otrzymałem wygrane przeze mnie nagrody. Jestem z nich bardzo zadowolony i chciałbym Wam wszystkim podziękować.
Panu Kamilowi Złoczewskiemu, pomysłodawcy konkursu, dziękuję za pomysł. Konkurs ten był wspaniałym przeżyciem i mam nadzieję, że odbędzie się kolejny ;)
Mentorom i Jurorom chcę podziękować za oceny moich tekstów. To Wam chciało się oceniać moje "wypociny", za co bardzo, bardzo dziękuję. Mam nadzieję, że sprawiło to Wam wszystkim przyjemność ;)
Chcę także podziękować wszystkim Uczestnikom. Rywalizacja z Wami była czymś niezwykłym. Dzięki Wam sporo się nauczyłem, dodawaliście mi motywacji do wykonywania kolejnych zadań. Dziękuję także za oddane głosy na moje prace.
Nagrody rozpakowywałem z wielką ciekawością i radością. Są naprawdę wspaniałe - wszystkie. Teleskop z montażem Eq3-2 nadaje się do astrofotografii i być może otworzy się dzięki niemu kolejny rozdział w mojej nauce astronomii... Książki także są bardzo ciekawe.
Jeszcze raz dziękuję wszystkim i mam nadzieję, że spotkamy się znowu za rok.

Pozdrawiam
Przemek
0

Użytkownik jest niedostępny   Astro-nom 

• Astro-Forum.org
  • PipPip
  • Grupa: Społeczność Astropolis
Witam! Chciałbym się podłączyć pod podziękowania. Literatura fantastyczna! Tylko chciałbym jeszcze spytać czy coś się pozmieniało w nagrodach, lub czy meteoryt przyleci w innej paczce (albo z nieba :D)?
Wizual ponad wszystko
0

Użytkownik jest niedostępny   ZLOKA 

• Astro-Forum.org
  • PipPip
  • Zobacz blog
  • Grupa: Moderator/SkyQuest

Zobacz postAstro-nom, o 20 wrzesień 2010 - 15:37 , powiedział:

Witam! Chciałbym się podłączyć pod podziękowania. Literatura fantastyczna! Tylko chciałbym jeszcze spytać czy coś się pozmieniało w nagrodach, lub czy meteoryt przyleci w innej paczce (albo z nieba :D)?

Wszystko dojdzie, w osobnych paczkach.

Kamil
Kamil Złoczewski - http://zloczewski.wordpress.com | Obserwacje wizualne meteorów - http://www.pkim.org/...zualne_meteorow
0

Użytkownik jest niedostępny   ZLOKA 

• Astro-Forum.org
  • PipPip
  • Zobacz blog
  • Grupa: Moderator/SkyQuest

Zobacz postPrzemek Zientala, o 17 wrzesień 2010 - 22:10 , powiedział:

Witam wszystkich,
dzisiaj otrzymałem wygrane przeze mnie nagrody. Jestem z nich bardzo zadowolony i chciałbym Wam wszystkim podziękować.
Panu Kamilowi Złoczewskiemu, pomysłodawcy konkursu, dziękuję za pomysł. Konkurs ten był wspaniałym przeżyciem i mam nadzieję, że odbędzie się kolejny ;)
Mentorom i Jurorom chcę podziękować za oceny moich tekstów. To Wam chciało się oceniać moje "wypociny", za co bardzo, bardzo dziękuję. Mam nadzieję, że sprawiło to Wam wszystkim przyjemność ;)

Dzięki!

Konkurs był zapewne jednorazowym wydarzeniem. Może będzie za rok, czas pokaże.

Zachęcam Was do szukania samodzielnie kolejnych wyzwań: OMSA, Olimpiada Astronomiczna, Olimpiada Fizyczna i mniejsze konkursy.

W razie pytań piszcie do Mentorów, Jurorów oraz na forach astronomicznych.

Pogodnego nieba!

Kamil
Kamil Złoczewski - http://zloczewski.wordpress.com | Obserwacje wizualne meteorów - http://www.pkim.org/...zualne_meteorow
0

Użytkownik jest dostępny   mattman12 

• Astro-Forum.org
  • PipPipPipPipPip
  • Zobacz blog
  • Grupa: Społeczność Astropolis
Cześć!
Ja także dołączam się do podziękowań. Konkurs był fantastyczny i warto było zarwać kilkanaście nocek na zrobienie obserwacji.
Lornetka przeszła już chrzest bojowy i nie jestem zawiedziony. Przy mocno świecącym Łysym nie miałem większego problemu ze znalezieniem, między innymi, M27.
Książkę Mirosława Hermaszewskiego dosłownie pożarłem wzrokiem :) . Teraz niecierpliwie czekam na Wielki Atlas. W końcu będę miał konkretne mapki.

Jeszcze raz wielkie dzięki i pozdrawiam
Mateusz

Użytkownik mattman12 edytował ten post 20 wrzesień 2010 - 21:53

Sprzęt: TS APO65Q, LVW17, SPC900NC
kontakt mailowy: mzajchowski@gmail.com
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1