Sprzedam doskonały refraktor astronomiczny William Optics ZenithStar 80 II (FPL-51 ED Doublet) APO F/6,8 + kątówkę 1,25".
Stan bardzo dobry, praktycznie sklepowy. Instrument zakupiony został ok. 1,5 roku temu, ale był w użyciu tylko jeden raz i to do obserwacji dziennych. Ponieważ tymczasowo zaprzestałem prowadzenia obserwacji, a potrzebne mi są pieniądze na zakup dobrego aparatu fotograficznego, więc sprzedaję refraktor.
http://www.williamop...d_features.php#
Cena sklepowa to około 2700 zł (z kątówką WO), 2450 zł (bez kątówki).
Ja sprzedaję:
refraktor OTA (sama tuba) - 1900 zł
lub
refraktor z kątówką WO 1,25" (też doskonałej jakości) - 2100 zł (oszczędzasz 600 zł!)
lub
refraktor z kątówką z refraktora Synta - 1950 zł
Wszystko w bardzo eleganckiej walizce, w której jest miejsce na dodatkowe akcesoria.
Koszt przesyłki - 60 zł. Paczka musi być solidnie zabezpieczona.
Odbiór osobisty - rabat 60 zł (ponieważ nie lubię robić paczek i wolę odbiór osobisty
Osoby, które uczestniczyły w konkursie "Per aspera ad astra" i zajęły pozycje 1-10 odpowiednio 100, 90 itd. zł zniżki
Osoby, które uczestniczyły w innych moich konkursach i zajęły miejsca 1-5 odpowiednio 50, 40 itd. zł zniżki
Zachęcam do zakupu. Dwa tygodnie temu sprzedawałem Columbusa i oferty miałem już w pierwszy wieczór po publikacji ogłoszenia.
Oferty proszę kierować na moją skrzynkę PW.
ZDJĘCIA:
Zaloguj się

Do góry