Astronomia i Astrofotografia - Astropolis.pl: sprzedam lunetę Yukon Scout 20x50 - Astronomia i Astrofotografia - Astropolis.pl

Skocz do zawartości

Regulamin Archiwum Giełdy

W tym dziale prezentujemy nieaktualne oferty pochodzące z giełdy Astro-Forum.org. Pozostawiliśmy je w celach archiwalnych. W tym dziale zabrania się umieszczania nowych wątków, a także jakichkolwiek dyskusji.
Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

sprzedam lunetę Yukon Scout 20x50 Oceń temat: -----

Użytkownik jest niedostępny   pilot21 

• Nowy użytkownik
  • Pip
  • Grupa: Astroamator
Witam mam do sprzedania lunetę Yukon Scout 20x50 ze stałym 20- krotnym powiększeniem. Do tej pory służyła mi ona do obserwacji samolotów na wysokościach przelotowych. Stan lunety określam na Bardzo Dobry, żadnych rys na szkle jest jak nowa, optyka ok, ustawianie ostrości. Do lunety dorzucam zaślepki, pudełko, statyw, oraz ściereczkę do optyki. Zainteresowanych proszę o odpowiedzi. Moja cena to 120zł do małej negocjacji. Chętnym prześle fotki sprzętu.
0

Użytkownik jest niedostępny   tomeczek 

• Nowy użytkownik
  • Pip

Zobacz postpilot21, o 26 styczeń 2011 - 11:21 , powiedział:

Witam mam do sprzedania lunetę Yukon Scout 20x50 ze stałym 20- krotnym powiększeniem. Do tej pory służyła mi ona do obserwacji samolotów na wysokościach przelotowych. Stan lunety określam na Bardzo Dobry, żadnych rys na szkle jest jak nowa, optyka ok, ustawianie ostrości. Do lunety dorzucam zaślepki, pudełko, statyw, oraz ściereczkę do optyki. Zainteresowanych proszę o odpowiedzi. Moja cena to 120zł do małej negocjacji. Chętnym prześle fotki sprzętu.

Wysłałem Ci maila z propozycją.
czekam na dobrą pogodę... jak się nie doczekam wyjadę do ameryki pd ;)
0

Użytkownik jest niedostępny   pilot21 

• Nowy użytkownik
  • Pip
Luneta sprzedana. Temat do zamknięcia
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1