Teraz mam w opcjach jedynie: "Zamknij ofertę" / "Otwórz ofertę" - i oferta pojawia się lub znika na giełdzie ale nie wskakuje automatycznie do Archiwum.
Rusza nowa giełda astronomiczna! AstroMarket
Napisano 19 luty 2011 - 19:34
Jak przenieść nieaktualną już ofertę sprzedaży do Archwum Astromarketu?
Teraz mam w opcjach jedynie: "Zamknij ofertę" / "Otwórz ofertę" - i oferta pojawia się lub znika na giełdzie ale nie wskakuje automatycznie do Archiwum.
"Szczegóły tworzą doskonałość,
a doskonałość nie jest już szczegółem"
Michał Anioł
a doskonałość nie jest już szczegółem"
Michał Anioł
Lubisz ten post
0
0
Napisano 19 luty 2011 - 21:21
ta funkcja jeszcze nie działa,
po prostu zamknij nieaktualną ofertę
po prostu zamknij nieaktualną ofertę
ML8300, 80ED, EQ6, SC8, C8-N, obserwatorium AstropolisProjekt Celestia
Lubisz ten post
0
0
Napisano 31 marzec 2011 - 09:24
Mam jeszcze taką małą wtyczkę odnośnie funkcjonowania giełdy. Nie wiem jak na to inni patrzą ale ja widziałbym wydzielenie w ramach głównych kategorii dodatkowo podkategorii kupię. W obecnej wersji giełdy zdarza się, że w ramach danej kategorii więcej jest opcji kupię niż sprzedam. No weźmy na przykład podkategorię złączki i adaptery:
http://forum.astropo...zki-i-adaptery/
Tutaj na cztery oferty aż trzy to oferty kupna!
Wszystko to powoduję, że te cyferki przy każdej kategorii trochę wprowadzają zamieszania bo np. będąc na kupnie jakiegoś okularu zacieram ręce z zadowolenia bo mam szeroki wybór bo 16 ogłoszeń, ale jak się okazuję to połowa to moi potencjalni konkurenci do kupna.
Jak na to patrzycie użytkownicy?
http://forum.astropo...zki-i-adaptery/
Tutaj na cztery oferty aż trzy to oferty kupna!
Wszystko to powoduję, że te cyferki przy każdej kategorii trochę wprowadzają zamieszania bo np. będąc na kupnie jakiegoś okularu zacieram ręce z zadowolenia bo mam szeroki wybór bo 16 ogłoszeń, ale jak się okazuję to połowa to moi potencjalni konkurenci do kupna.
Jak na to patrzycie użytkownicy?
Lubisz ten post
0
0
Napisano 31 marzec 2011 - 10:34
Docelowo zrobimy przycisk wyłączający oferty "kupię" - jeżeli ktoś ich sobie nie życzy.
Lubisz ten post
0
0
Zaloguj się

Do góry