Witam
Skoro nadchodzący rok ma być tym ostatnim, to wszystkim serdecznie i z całego serca spełnienia największych astromarzeń i jedynie pogodnych mag. 7 nocy w 2012r życzę.
Pozdrawiam i do zobaczenia za rok
Strona 1 z 1
Ostatni rok w historii wszechświata
Napisano 31 grudzień 2011 - 14:36
Ja również się do życzeń dołączam
Wszystkim miłośnikom astronomii życzę spełnienia marzeń i osiągnięcia wszystkich zaplanowanych na 2012 rok celów. Samych pogodnych nocy, abyście nie zaspali rankiem 6 czerwca, czarnego nieba nad głowami (o które postanowiłem w tym roku walczyć) oraz udanych obserwacji i zlotów w Nowym Roku ! 
A sobie życzę upragnionej Synty 8''
Szczęśliwego Nowego Roku !
A sobie życzę upragnionej Synty 8''
Szczęśliwego Nowego Roku !
Lubisz ten post
0
0
Napisano 31 grudzień 2011 - 14:44
Ja wam życzę też wszystkiego najlepszego i żebyście nie wierzyli w tą porąbaną przepowiednie. To, że się skończył kalendarz bo nie mieli ochoty dalej robić to nie znaczy też że się świat skończy.
A kto ma to gdzieś co napisałem to niech sobie przeczyta to, może wam trochę ulży
tvnmeteo.pl/informacje/ciekawostki,49/w-2012-konca-swiata-nie-bedzie-zle-zinterpretowalismy-kalendarz-majow,16153,1,0.html
A kto ma to gdzieś co napisałem to niech sobie przeczyta to, może wam trochę ulży
tvnmeteo.pl/informacje/ciekawostki,49/w-2012-konca-swiata-nie-bedzie-zle-zinterpretowalismy-kalendarz-majow,16153,1,0.html
Lubisz ten post
0
0
Napisano 01 styczeń 2012 - 02:07
A ja Wa życzę zdrowia i zdrowia i jeszcze raz zdrowia,bo jak zdrowie jest,to reszta przyjdzie.
Złośliwość na boku i do przodu.
Spełnienia marzeń w 2012 roku!!!!!!!!!!!!!!!.
Złośliwość na boku i do przodu.
Spełnienia marzeń w 2012 roku!!!!!!!!!!!!!!!.
Użytkownik antares1972 edytował ten post 01 styczeń 2012 - 02:12
Lubisz ten post
0
0
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1
Zaloguj się

Do góry