To co, kto dziś chętny na Bliziny ? Seeing trochę średni, ale reszta gitara i szkoda opuścić taką noc. Będę na 99 %.
- (18 Stron)
- « Pierwsza
- <
- 16
- 17
- 18
Trójmiasto również!
Napisano Wczoraj, 14:38
Ja! Ja! Zabierz mnie!
Kupię ołówek automatyczny 0,5mm z funkcją UNDO. Cena nie gra roli :D
...
Atlas Nieba 7.0m z listą DSów - polecam
...
Atlas Nieba 7.0m z listą DSów - polecam
Lubisz ten post
0
0
Napisano Wczoraj, 15:09
biala11241, o 22 maj 2012 - 10:40 , powiedział:
no niestety nie wiem nic o waszej miejscówce, acha to nie wiedzialam ze są wylącznie astrobracia bez astrosiostr 
postaram sie nie przeszkadzac gdzieś tam stane sobie w kącie i nawet nikt mnie nie zauważy, szkoda by bylo aby z powodu mojej plci bylabym skazana na dozywotnia obserwacje wylacznie z balkonu a samej mi sie nie chce juz jezdzic,
postaram sie nie przeszkadzac gdzieś tam stane sobie w kącie i nawet nikt mnie nie zauważy, szkoda by bylo aby z powodu mojej plci bylabym skazana na dozywotnia obserwacje wylacznie z balkonu a samej mi sie nie chce juz jezdzic,
Biała, głowa do góry i nie słuchaj ich! może w Naszej okolicy nie ma za wiele astroobserwatorek (albo po prostu się nie ujawniają), ale w skali kraju troszkę kobietek pojawia się na astrozlotach, więc na pewno tam nie będziesz czuła się osamotniona
żeście chłopy babę do obserwacji zachęcili, nie ma co
# "Przez cierpienie do gwiazd..."
# sprzęt: -> SW Synta 8" // NLV 6mm; SP 10mm; SP 25mm // Baader Neodynium Moon&Skyglow & folia Badder'a ND 5 // lornetka 8x40 // Canon 400d + KIT + Sigma APO DG 70-300 // para szklanych gałek (czyt. oczy)
# Synta 8" - coś ode mnie ;)
# Kosmonauta.net - czyli astronautyka w małym palcu.
Pozdrawiam
Patryk
# sprzęt: -> SW Synta 8" // NLV 6mm; SP 10mm; SP 25mm // Baader Neodynium Moon&Skyglow & folia Badder'a ND 5 // lornetka 8x40 // Canon 400d + KIT + Sigma APO DG 70-300 // para szklanych gałek (czyt. oczy)
# Synta 8" - coś ode mnie ;)
# Kosmonauta.net - czyli astronautyka w małym palcu.
Pozdrawiam
Patryk
Lubisz ten post
0
0
Udostępnij ten temat:
- (18 Stron)
- « Pierwsza
- <
- 16
- 17
- 18