fiorina01 Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Krakusy ! sprzeta w dłoń Wenus ma dzis swój dzien. Po ostatnich zachmurzonkach cudownie sie dzis prezentuje. Pozdr. Artur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tehen Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Nie wiem jak po Twojej stronie Krakowa, ale u mnie nazbierało się już troche chmur.. Dobrze będzie jak księżyc da się złapać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiorina01 Posted February 7, 2009 Author Share Posted February 7, 2009 Nie wiem jak po Twojej stronie Krakowa, ale u mnie nazbierało się już troche chmur.. Dobrze będzie jak księżyc da się złapać U mnie jeszce widac widać, a ksiezyc powiedzialbym bardzo ładnie :-) Pozdr. Artur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anubis23 Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Ymm, ładnie się prezentuje, przytakuję za kilkanaście minut. Już wczoraj miałem ją łapać ale zagadałem się ze znajomą, gdy wyszedłem na dwór musiałem odpuścić bo mgła nadciągła i jedynie łysy został. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tehen Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 ufff, przeszły chmury i udało się przyglądnąć dokładniej - ładna faza. Szkoda tylko, że nie widać żadnych szczegółów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarzbi Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Dziś w Skawinie pod Krakowem po 3 tygodniach posuchy udało się ja zaobserwować bo wcześniej to jak nie chmury, to mgła. Oglądałem w powerach 40x, 120x i 240x. W tym ostatnim powiększeniu mimo że pływała, to była prawie tak wielka jak księżyc . Faza widoczna rewelacyjnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiorina01 Posted February 7, 2009 Author Share Posted February 7, 2009 Dziś w Skawinie pod Krakowem po 3 tygodniach posuchy udało się ja zaobserwować bo wcześniej to jak nie chmury, to mgła. Oglądałem w powerach 40x, 120x i 240x. W tym ostatnim powiększeniu mimo że pływała, to była prawie tak wielka jak księżyc . Faza widoczna rewelacyjnie. Ja wylookalem juz faze przy 15 x ale fakt najlepiej byla widoczna przy 120 x. :-) Pozdr. Artur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad 1234 Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 faza jak faza ale wrażenie jakie robi na spacerze z dziewczyną... bezcenne gdy łysy jak kolano, to też nie można być wybrednym niestety sesja trwa... jeszcze 5 dniowa banicja- oby nikt nie kupił sobie za tydzień super sprzętu bo pogoda zrobi na złość na ferie :burza: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts