Skocz do zawartości

[S] Howie Glatter 1.25" wraz z siatką koncentrycznych okręgów i Glatter Parrallizer

alinoe

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

do sprzedania jak w temacie:

1) Laser Howie Glatter 1.25", zakupiony w APM Telescopes 28.07.2022. Oczywiście dostarczam z fakturą. Laser posiada nakładkę  - wzór punktowy,

2) nakładka - wzór koncentrycznych okręgów,

3) Glatter Parrallizer 1.25"/2" z gwintem M48 . Ten adapter to spoko rzecz, ponieważ zaprojektowany został tak, aby włożony do niego idealnie przylegający laser był ułożony centrycznie bez żadnych odchyleń (w środku nie jest okrągły). I co najważniejsze - można go wkręcić do 2" wyciągu poprzez gwint M48 bez clamping ringów po drodze. Przy okazji, jeśli chcielibyśmy wyposażyć się w przyszłości w tuBlug, to wystarczy wersja 1.25" i nie trzeba przepłacać do 2".

Wszystkie te rzeczy są na gwarancji bo zakupiłem je jak widać niedawno ale fakturę dodaję tylko do lasera, bo tylko to może ewentualnie ulec kiedyś uszkodzeniu.

Każdą z nich zakupiłem osobno i musiałem płacić osobno za przesyłkę każdej. Wątpliwe jest, żebyście znaleźli sklep ze wszystkimi tymi artykułami razem. Ale że ja jestem piekielnie hojny, to cena jaka mnie interesuje - 1615 zł już z wysyłką paczkomatem.

hg.jpg

Edytowane przez alinoe

• Darek_B zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.