Skocz do zawartości

Jedna z macek ośmiornicy LG3

MaPa

Rekomendowane odpowiedzi

17 godzin temu, _Spirit_ napisał(a):

Znowu widzę ten fajny efekt roztopionego szkła który widziałem u @Gość na chwilę. Jak? Czy to może tylko z CCD możliwe do uzyskania? Ciekawe. Bardzo mi się to podoba.

Coś w tym jest tak ogólnie. Widać różnicę i przy STL i przy ST8300 a nawet ST2000.

STLkę używam z FSQ bo daje praktycznie 100% gwarancje na ładne płaskie pole ( pixel też robi swoje). Nie wiem czy dla efektu który opisujesz potrzeba obiektów mgławicowych bo to konkretne CCD podpinałem jeszcze tylko pod TECa na wiosnę ale to było krótkie polowanie na galaktyki :)

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.