Skocz do zawartości

Jak zrobić przewód USB (i inne) w "sprężynce"


tas

Rekomendowane odpowiedzi

Fajny patent.

 

Dla wielbicieli soczystych produktów przyda się jeszcze rękaw foliowy do pieczenia aby skórka się nie wysuszała ;) 

Termoobieg, termoobieg + grzałka górna, termoobieg + grzałka dolna czy jeszcze inne nastawy? :)  W piekarniku parowym nie dodawać wody :) 

Patrzę na papier i nie wierzę, że tyle tłuszczu się wytopiło :P 

 

Edytowane przez RMK
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.